Annons

Händer i helgen 26-28/3

Annons

Linda PiraLinda Pira spelar på fredagen. Foto: Pressbild

NÖJE En fullsmockad löningshelg med massor av trevligheter har vi att se framemot.

Torsdag 26/3

Nästan hela centrum är kvällsöppet på stan med massor av härliga erbjudanden. Passa på att shoppa vårens nya kollektioner. Vill man bara mingla så kan vi rekommendera att hänga på någon av stadens pubar och restauranger, som också håller öppet ikväll. Vill du ha fullkoll på vilka som håller öppet och vad de erbjuder, så klickar ni er in HÄR.

Givetvis så håller ju berättarfestivalen igång från morgon till kväll. Aktuellt program hittar ni HÄR.

Fredag 27/3

Ikväll är det afterwork-buffé på O’Learys från klockan 16.00. Allstar erbjuder 20% på sin Ala Carte meny mellan kl. 16-19. På Keckas Corner, Verandan, är det grillbuffé från klockan 17.00. Senare på kvällen är det Joel Nunez, som underhåller med sin gitarr fram till klockan 01.00.

Denna kväll tar Sofia Andersson Lundberg plats i Halv åtta hos oss intervjusoffa för att berätta om sig själv och sitt liv. Såväl upp- som nergångar. Detta varvas med improvisationer inspirerade av hennes berättelser. Som vanligt när UngHästen improviserar utlovas skratt och galna upptåg men denna gång hoppas de också få bjuda på ett och annat rörande ögonblick. Detta skådespel kan ni bevittna på Nordanåteatern ikväll klockan 19.30.

Även ikväll är det fullt pådrag kring Berättarfestivalen i stan. Aktuellt program hittar ni HÄR.

Är du sugen på att lyssna på lite skön blues, så rekommenderar vi Scandic hotell ikväll. Här uppträder Elin Lindström Trio med Mona Lindberg. Direkt efter deras konsert uppträder Bottleneck john med sina uppskattade melodier. Redan klockan 19.30 drar det igång, så se till att hänga på låset för att få plats.

Är man sugen på lite styrdans denna afton, så kan vi meddela att Rotan ikväll har öppet och bjuder på dansbandet Zlips.

Allstar och Mollys är det dags för hip hop-drottningen Linda Pira att äntligen uppträda i Skellefteå. Inga förköp krävs. Är man över 18 år så har man möjlighet att se konserten. Entrèn är 120:- och dörrarna öppnar 22.00. Om man verkligen vill se konserten så rekommenderar vi att man tar sig ut i god tid innan konsertstarten.

Pubarna Carl-Viktor, Bishops Arms, Bryggargatans bar, Old Williams och Coasters håller också öppet ikväll.

Lördag 28/3

Även idag är det massor av arrangemang runt Berättarfestivalen i stan. Aktuellt program hittar ni HÄR.

I eftermiddag fortsätter kampen om LeMarklund. Uppe på Skellefteå Kraft Arena klockan 17.15 startar matchen mellan Skellefteå AIK och Linköping, semifinal 1. Om du inte fått tag på biljetter till matchen, så kan man även se matchen på sportbarerna i stan. Se till och boka bord i tid.

Föreställningen, You Can’t Stop The Beat, bjuder bland annat på kända sånger från musikalerna och filmerna Hairspray, Hair, Moulin Rouge, Les Miserables, Footloose och Frozen, enligt arrangören. Ikväll samlas Skellefteås Musikkår och Piteås Blåsorkester för konsert i Anderstorpssalen med David Lindgren som solist. Konserten startar 18.00.

Grabbarna i DeVetDu uppträder ikväll på Stadshotellet, Verandan. Åldern är 20+ i dörren och entrèn är 150:-. Inga förköpsbiljetter behövs.

Allstar är det nattklubb med Dj Macke Marklund, ålder 20+.

Bryggargatans Bar levererar drinkar och skön loungemusik med bröderna Norrfors. Coasters, Old Williams, O´learys, Bishops Arms och Carl-Viktor bjuder in till trevligt mingel kvällen lång.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons