Annons

Händer i helgen 6-7/2

Annons

Vintersim i SkellefteåFoto: Olaf Schneider / pressbild

NÖJE Vintersim, snöbio och livemusik. Här hittar du tips på vad som händer i helgen.

Fredag 6/2

I helgen är det bland annat massa härliga uteaktiviteter som står på schemat. Redan klockan 16.00 idag är det dags för snöbio nere vid älvsbrinken i bryggarbacken. Då visas nämligen barnfilmen Frost, som har ett sing-along tema för barnen. 18.00 visas Guld Martin sedan klockan 19.00 visas Kapten Sverige och sedan avslutas kvällen klockan 22.00 med en sista visning av filmen ”The Shining”. För er som vill hålla er inomhus kan vi rekommendera pubar och restauranger för trevliga afterworkhäng.

Under kvällen bjuds det bland annat på Stand up comedy på Coasters. Det är komikern Janne Lindskog, som återigen har nöjet att prensentera en humorkväll tillsammans med Isak Jansson, Lisa Eriksson och Tobbe Ström.

Vill man dansa så är det Allstar som bjuder upp till taktfasta toner från kvällens DJ. Pubarna Carl-Viktor, bishops arms, Old Williams och O´learys håller öppet sina dörrar för just er.

Lördag 7/2

Idag avgörs, för fjärde året i rad, de Skandinaviska mästerskapen i vintersim, nere vid älven. Redan klockan 09.30 bli det invigning tillsammans med Jörgen Stenberg, som ska framför en egen jojk. klockan 09.45 drar första tävlingen igång och sedan håller det på till ca 15.00. klockan 16.00 är det prisutdelning. Under dagen har man även möjlighet att testa att gå/springa i snöskor inne i stadsparken. Det kommer att finnas fika och matförsäljning nere vid älven också. Vi kan meddela att över 150 personer är anmälda till årets simtävlingar.

Sophie Zelmani är ute på sin första landsomfattande turné på tio år och gör ett för många fans efterlängtat stopp i Skellefteå, på intima Nordanåteatern ikväll kl 19.30.

O´learys och Allstar kan man ikväll följa den första deltävlingen av melodifestivalen.

Scandic blir det rock- och bluesband för hela slanten. Kvällen kallas ”Golden Ice Rock” och  och bjuder på härlig livemusik. Första bandet startar redan klockan 20.30.

Barerna på Coasters, Bishops arms och Carl-Viktor håller öppet. Vill man man dansa, så är det på Allstar för alla över 20+ och på Mollys är det Club 40 för alla som har fyllt 30+.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons