Annons

Händer i helgen 12-15/2

Annons

EuskeEuskefeurat uppträder lördag och söndag. Foto: Pressbild

NÖJE Konserter, after work och nattklubb. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Torsdag 12/2

Ikväll uppträder komikern Eric Löwenthal med sin föreställning ”I Faderns, Sonens och Försäkringskassans namn” 18.00 på Nordanåteatern. Läs mer om det här »

Fredag 13/2

Fredag – en perfekt dag för after work. Verandan har till exempel specialerbjudanden i Keckas Corner mellan 17.00-23.00 med musikquiz av Peter Bryngelsson som underhållning, och på O’Learys är det buffé mellan 16.00-18.00 för endast 80 kr. Alternativ till dessa är någon av stadens andra restauranger som också håller öppet.

För den som är danssugen är det Allstar som gäller på fredagskvällen. Mellan 22.00-02.00 är nattklubben öppen för alla över 18 år. DJ är Tobias Norrfors.

I övrigt håller barerna på Bryggargatan, Carl-Viktor, Bishops Arms, Old Williams och Coasters öppet som vanligt.

Lördag 14/2

På lördagen är det dags för Alla hjärtans dag och vi rekommenderar den som vill gå ut och äta att boka bord i tid. Lördagen bjuder även på hockeymatch mellan Skellefteå AIK-Modo (18.30) och Melodifestival-deltävling (20.00) vilket gör att det kan bli extra tryck på bordsbokningen. Hockeyn ses bäst på arenan eller någon av stadens sportbarer. Melodifestivalen visas på Allstar och O’Learys.

Musikgruppen Euskefeurat från Piteå har sedan 1977 med Ronny Eriksson som härförare underhållit det svenska folket. I helgen kommer de på besök till Skellefteå med ”Sånger från Hotaheiti”. Lördagens föreställning på Nordanåteatern är 19.00.

Senare på kvällen underhåller trubaduren Henrik Baer på Verandan (21.00-02.00) och på Allstar öppnas nattklubben 22.00-02.00 för de som är över 20 år, DJ Fredrik Stenlund. Verandan meddelar på sin facebooksida att deras nattklubb är tillbaka på nedervåningen nästa helg, den 21 februari med 20+.

Även på lördagen håller barerna på Bryggargatan, Carl-Viktor, Bishops Arms, Old Williams och Coasters öppet.

Söndag 15/2

Euskefeurat håller ännu en föreställning på Nordanåteatern på söndagen, 19.00. Biljetter hittar du här »

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons