Annons

Carola till Stadsfesten

Annons

Carola2-1

NÖJE Carola intar stora scenen på Stadsfesten i sommar.

Få artister inom Sveriges gränser är lika välkända som Carola. Under sin långa karriär har hon etablerat sig som en av Sveriges framgångsrikaste artister genom tiderna.

Några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest) är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken).

Senast under slutet av 2014 återsågs hon i tv-programmet ”Så Mycket Bättre” med bland andra Orup, Amanda Jensen, Kajsa Grytt, Love Antell och Johan T Karlsson (Familjen). Direkt efter premiäravsnittet hyllades Carola enormt efter hennes version av ”Tell me this night is over” och Carola-effekten var ett faktum.

Sedan tidigare är det klart att både Tomas Ledin och Anastacia kommer till årets Stadsfest, som äger rum 24-28 Juni.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons