Annons

Händer i helgen 14-15/11

Annons

Julgalan

NÖJE I helgen är det show som är det rätta nöjesordet. Vad sägs om att vi får hit sverigeeliten av artister till Skellefteå Kraft Arena?

Fredag 14/11

Ikväll kommer ett par tusen Skelleftebor att få mumsa i sig årets första julbord uppe på Skellefteå Kraft Arena. Där bjuds det på en fullspäckad julgala med några av sveriges bästa artister. Vad sägs om Petra Marklund, Timbuktu, Miriam Bryant bara för att nämna några. Showen och middagsbiljetterna är slutsålda ikväll.

Mollys är det återigen dags för Klubb 40+ med DJ Fredrik Stenlund, som håller hov i DJ-båset och blanda det bästa från förr med det nya från topplistorna. Åldern är 30+ för att komma in.

O´learys bjuder också upp till dansanta toner med DJ Robbin bakom skivspelare. Carl-Viktor bjuder i vanlig ordning på trubadurer som förgyller kvällen från klockan 22.00. Coasters, Bishops arms, Old Williams och Bryggargatan håller givetvis öppet för sina gäster denna afton.

Lördag 15/11

Även ikväll är det stor julgala uppe på Skellefteå Kraft Arena med en hel lista på toppartister från vårt avlånga land. Några enstaka matbiljetter finns det kvar och det finns även möjlighet till bara showbiljetter också. Dessa köper man på www.ticnet.se.

Ikväll bjuds det även på storslagen Las Vegas show på Scandic. Hela två shower bjuds man på ikväll. Den första, som startar ca 20.00, kommer Boliden Big Band tillsammans med  Peter Fjällström, Mats Bergqvist och Magnus Olofsson ge en konsert med låtar hämtade från storhetstiden i Las Vegas då ”The Ratpack” dvs i första hand Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr höll show tillsammans med de mesta och bästa musikerna på den tiden.

Den andra showen, på Scandic, bjuder Midnight Soul Band på en av sin sällsynta shower på hemmaplan. Tolv personer på scenen bjuder på klassisk SOUL från det sena 60-talet. En show med vida omtalad energi och glittrande förpackning. Otis Redding, Wilson Picket, Sam & Dave, James Brown, Aretha Franklin och fler av soulens stjärnor hedras av detta stora band.

Allstar och O´learys bjuder på dansanta hits från klockan 22.00 med kvällens DJ´s. Verandan är abonnerad varje lördag i november, vilket innebär att de har stängt nattklubben för allmänheten.

Bryggargatans bar erbjuder smarriga drinkar i komibination med härlig loungemusik av bröderna Norrfors. I övrigt håller pubarna Coasters, Carl-Viktor, Bishops arms och Old Williams öppet.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons