Annons

Händer i helgen 8-9/8

Annons

priks2014

NÖJE Idag kan ni besöka scouternas marknadsdag i Gärdsmark. Fynda fina saker som är gjorda av scouterna själva.

Fredag 8/8

I Gärdsmark har det i veckan pågått ett stort scoutläger och idag, fredag, har de marknad mellan 13.00 och 16.00. Det kan helt klart vara värt ett besök! Följ skyltningen mot Patrullriks från Burträskvägen.

Det ser ut att bli ännu en härlig fredag med skönt väder att kunna sitta ut och förgylla stadens uteserveringar. Så passa på att mingla på O´learys tak, Bishops arms båda serveringar på torget. Eller varför inte besöka den fina uteserveringen på Allstar. Givetvis håller Bryggargatans bar öppet också med skön barmusik från kvällens DJ. Även kvarterskrogen Coasters håller öppet på Tjärhovsgatan. Carl-Viktor bjuder i vanlig ordning på trevliga trubadurer från kl. 22 ikväll. Vill man dansa ikväll så är det Allstar som har öppet sitt dansgolv för alla som är myndiga.

Lördag 9/8

Fullfart ute i Kurjoviken, Skelleftehamn, idag på bryggfesten. Hela dagen och kvällen är det fartfyllt med aktiviteter där ute. Kvällen avslutas med underhållning av partybandet Krutov i öltältet.

Vädret verkar onekligen visa sig från sin bästa sida även idag, vilket innebär att man kan fortsätta förgylla helgen på stadens uteserveringar. Vill man dansa så är det bland annat på Allstar man kan göra det. Fri entré och alla myndiga är välkomna. Verandan har också öppet för alla äver 20+, och i vanlig ordning kostar det 100sek för att ta sig in och dansa till kvällens DJ. Ikväll är det även säsongsavslutning på Lanternan i Byske. Man bjuder på livebandet TUNG KUNG och det är fri entré för alla denna sista afton man håller öppet för säsongen.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons