Annons

Händer i helgen 25-26/7

Annons

Ollestaket-1

NÖJE Löningshelg och solen värmer lite extra. Passa på att besöka någon av stadens uteserveringar och svalka er med något kallt att dricka och något gott att äta.

Fredag 25/7

Idag är det löning vilket innebär att det har kommit tillökning i semesterkassan. Passa då på att besöka någon av stadens många trevliga uteserveringar för att svalka er med något kallt att dricka. Vi kan tipsa om taket på O´learys, som bjuder på många heta grader och ett trevligt mingel. Bryggargatan bjuder på förstklassiga drinkar som passar perfekt för en het dag som denna. Bishops arms, Allstar, Coasters, Old Williams och Carl-Viktor bjuder också på trevliga uteserveringar med väldigt goda drycker att svalka sig med.

Vill man svettas lite extra så kan man ikväll dansa på Verandan som kör nattklubb för alla 18:plussare. På Allstar är det tjejerna som styr musiken, nämligen Tess och Julia. De spelar sköna hits som får er att släppa loss rejält på dansgolvet. Har du passerat myndigålder, så är du välkommen.

Lördag 26/7

Efter att ni har legat på stranden och lapat lite sol och badat, så kan det definitivt vara läge för en afterbeach på någon av stans trevliga uteserveringar. Se till att komma i tid, för det blir snabbt fullt på alla uteserveringar en dag som denna, då solen skiner extra mycket.

Ikväll är det premiär för den portabla scenvagnen på torget. En gratis konsert med hela tre band, som ska underhålla från klockan 20.00, så passa på att njuta av trevlig musik och bra väder helt gratis på möjligheternas torg denna lördagkväll. Banden som spelar ikväll är Georgian Waters, Augustin och Cajsa Siik.

Har man putsat dansskorna så kan man steppa loss på Verandans och Allstars dansgolv ikväll. Verandan hälsar alla över 20+ välkomna och Allstar hälsar alla över 18+ välkomna och det är FRI entré hela kvällen på Allstar.

V ses i vimlet!

Glöm inte att dricka varannan vatten.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons