Annons

Sista släppet för Trästock

Annons

Trästockfestivalen släpp 6Laser och Holy Milk är två av banden som kommer i sommar.

NÖJE Det sjätte och sista artistsläppet från Trästockfestivalen bjuder på veteraner och London-band.

Trästockveteranen är Mattias Alkberg som kommer med sitt nya band Södra Sverige och London-bandet är ambient groove pop-bandet Holy Milk.

– Dessutom kan vi berätta att det nu står klart att den årliga Trästockförfesten kommer att ske i samarbete med Skellefteå Skateboardförening. Efter deras BBQ-jam på Folkparken lördag den 14 juni bjuder vi in till den ultimata upptakten och peppkvällen på Mc Wells tillsammans med Milyon (f.d Hamngatan) och grymma DJs, skriver arrangören i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi körde ett samarbete likt detta 2012 och det blev en succé att minnas och åretskombinerade skateefterfest/Trästockförfest kommer inte att bli något mindre. Det kommer också att bli som en kick off inför en fantastisk Skellefteå-sommar där evenemangen kommer att rulla på som ett löpande band.

Här kan ni läsa om alla de band som släpptes »

Trästockfestivalen arrangeras 10-12 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons