Annons

Onsdagsklubbar drar igång

Annons

Nattklubb

NÖJE Sommaren är kraftigt på gång och det märks bland annat på krögarna som öppnar upp sina nattklubbar för nöjestörstande gäster.

En tydlig signal på att vi är i summermode är att krögarna nu öppnar upp sina nattklubbar för alla party- och danssugna gäster på onsdagar. Genom åren har det alltid varit det givna inslaget under sommaren att onsdagar har varit den bästa utekvällen bland alla veckans dagar. Förhoppningsvis blir det även så i år.

Vilka har då öppet?

UPPDATERAT 12.45: Vi hade tidigare fått uppgifter av Verandan att de skulle starta sin onsdagssatsning ikväll men de meddelar nu att de börjar med sina onsdagskvällar på Stadsfesten 25/6 för att sedan fortsätta juli ut.

Allstar har i år tänkt hålla öppet för alla 18+:are varje onsdag med premiär ikväll. Det nya dansgolvet kommer att förgylla den redan trevliga atmosfär som speglas inne i lokalen. Vi kan redan nu tillägga att på Stadsfestonsdagen, så kommer det att vara öppet hus mellan Allstar och Mollys, då kommer den populära gruppen De Vet Du att uppträda.

Sportbaren O´learys kommer också att vara med och bjuda upp till fest varje onsdag i sommar. Förutom den stora trevliga uteserveringen på taket så kommer man kunna få svettas till sköna beats från kvällens DJ´s på dansgolvet. Även de öppnar ikväll och håller öppet varje onsdag hela sommaren.

Givetvis håller alla pubarna öppet i vanlig ordning också på onsdagar. Så förbered er på en kanonsommar i Skellefteå!

Vi ses i onsdagsvimlet i sommar!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons