Annons

Händer i helgen 2-4/5

Annons

Weeping Willows

NÖJE Bland annat gästar Weeping Willows och E-Type Skellefteå i helgen. Här hittar du fler tips om vad som mer händer i helgen.

Fredag 2/5

Sommaren närmar sig med stormsteg. Då passar klubbarrangören Club Fortuna att arrangera ett event med Partybandet Hat Over Hills och eurodisco-kungen E-Type, på Folkparken. En kväll med garanterat party och allsång utlovar arrangören. Vi vill även slå ett slag för den lokala sångfågeln Emelie Fjellström, som kommit hem och hjälper till att köra till E-Type låtarna.

Verandan erbjuder ikväll nattklubb för alla myndiga gäster ända fram till klockan 02.00. DJ Robbin Ågren spinner plattor med hits hela kvällen lång.

Allstar pumpar man på med skön musik med DJ Robert. Åldern för kvällen är från och med nu 20år på fredagar. Missa inte att spana in deras nya dansgolv.

Ikväll presenterar Coasters bar, ännu en gång, Bottleneck John som totalt ägnar sig åt 20/30-talets deltablues, roots, hokum och spirituals. Bottleneck John är en av Sveriges försvarare då det kommer till att lira slide på gamla resonatorgitarrer, stampa-foten-i-golvet och få en känsla av att man sitter på en veranda i Mississippideltat. Se till att boka bord i tid. Förra gången han besökte Skellefteå var det fullsatt.

O´learys, Carl-Viktor, Bishops arms pch Old Williams håller givetvis öppet också ikväll.

Lördag 3/5

Weeping Willows gjorde sin första skiva redan 1997 innehållande låten ”Blue and Alone” som många känner igen som signaturmelodin till komediserien Pistvakt. Sedan 2007 har det dock varit tyst från bandet – till nu då de släpper en helt ny skiva, The Time Has Come, och åker ut på Sverigeturné. Ikväll gästar de Nordanåteatern och Skellefteå.

Allstar erbjuder ikväll alla som är 22+ en trevlig nattklubbskväll tillsammans med DJ Stefan Nilsson bakom spakarna. Verandan är det i vanlig ordning Nattklubb för alla över 20+. Robbin Ågren håller hov i dj-båset. På Mollys håller den nya DJ-Duon Jerry och Alexander hov på scenen med den senaste housemusiken. Åldern är 18+ och det är fri entré.

Pubarna håller öppet som vanligt.

Söndag 4/5

Börja söndagen med ett härligt söndagskryss runt Nordanåområdet. Gå en härlig promenad och tippa rätt på dagens frågor från Kultur Skellefteå. Fina priser i potten.

Klockan 13.00 är det dags för Sunnanå:s andra hemmamatch i damettan mot Qubik, på Norrvallas Konstgräs.

Vi ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons