Annons

Händer i helgen 25-27/4

Annons

468_allstar_dansgolv
På bilden: Allstars nya ägare Therese står redo på det nya dansgolvet.

NÖJE Förutom bra väder bjuder denna helg på bland annat premiär av ett nytt dansgolv och hemmapremiär för Skellefteå FF i fotbollsettan.

Fredag 25/4

Afterwork är en given aktivitet idag då ni slutar jobbet. I det fina vädret kan ni med gott samvete slappna av på någon av stadens trevlig restauranger och pubar.

Bryggargatan öppnar sitt ”nya” koncept ikväll, så passa på att ta en titt. Är du 27+ så är det dags igen för Verandans nattklubbskoncept från kl. 22. Där är det DJ Fredrik S som spelar de bortglömda hitsen blandat med de nya.

Allstar vilar man med nattklubben inför den nya stora dansgolvspremiären imorgon, men man erbjuder afterwork.

O´learys erbjuder också sin trevliga afterwork med mat och dryck och sedan fortsätter de natten lång med DJ Robbin. Coasters har man också samlat kraft efter påsken och erbjuder alla en mysig afterwork. Givetvis är Bishops Arms och Carl-Viktor igång med sina serveringar också denna kväll.

Är du danssugen, så kan vi meddela att det är Rotanmaran ute i Skelleftehamn. Ikväll dansar man till Perikles och Zlips.

Lördag 26/4

Gillar ni allsång, så kan vi rekommendera Allsångskonsert med Skellefteå Symfoniorkester i samarbete med Bengt Öhman och flera gäster att bjuda på ett varierande program i Allsångens tecken. Som publik kommer du att få sjunga med i välkända sånger av t.ex. Tomas Ledin, Evert Taube  och ett schlagermedley m.m.. Du kommer även få chansen att bara få lyssna till de duktiga gästerna i solonummer.

Ikväll fortsätter Rotanmaran i Skelleftehamn med dans till Expanders och Umbrella.

Allstar är det ikväll stor premiär för det nya dansgolvet som är fullt utrustat med nytt ljud och ljus. Åldern på Lördagar är från och med nu 22+ på lördagar.

Verandan erbjuder nattklubb i vanlig ordning för alla som är 20+.

För er som har passerat 35+ så är Mollys populära klubb 35+ igång ikväll. På scenen hittar man inga mindre än No Comments från Umeå, som underhåller med populära covers. Mellan bandet så spelar DJ Emil Lundqvist skivor med blandning av både nytt och gammalt.

Givetvis har pubarna öppet i vanlig ordning.

Söndag 27/4

Börja dagen med en härlig gå-bingo runt Nordanåområdet. Mellan kl. 10-16 håller bingon på. Start och målgång  är i receptionen på Nordanå.

Har du längtat efter att se toppfotboll i Skellefteå. Då har du möjlighet att idag få se premiären för Skellefte FF:s första hemmamatch mot Vasalunds IF i fotbollsettan på Norrvalla.

Vi ses i det härliga vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons