Annons

Händer i helgen 11-12/4

Annons

Le Chat Mort

NÖJE Bluegrass, Country, Full House och mycket annat som förgyller denna helg i nöjesväg. Här får du ett antal tips från oss på Megafonen.

Fredag 11/4

Helgen börjar givetvis med ett härligt afterwork häng med goda vänner på någon av stadens härliga restauranger eller pubar. Är du sugen på att dansa, så är det Full House Party på Mollys och Allstar. Ikväll firar man på mollys att radioskuggan är ett minne blott. Nu kan du sms, ringa eller varför inte lägga upp ett snapchatklipp. Nattklubbarna öppnar kl. 22, och åldern är 18+.

I övrigt så är det pubarna som ni kan besöka denna kväll för trevligt barhäng.

Lördag 12/4

I helgen avgörs den årliga fotbollstureningen Domarcupen. På Norrvalla och Skogsvallen. Redan klockan 08.00 drar det igång, så gillar du fotboll, så är det här du ska hänga i helgen.

Gillar du bluegrass, swing och blues. Då kan vi rekommendera att ta er till Coasters där Le Chat Mort spelar. Boka ett bord och ät en bit mat innan, så att ni blir garanterade en plats till konserten. Runt 20.00 börjar de lira och entrén är satt till 60 spänn.

Konserten med Nashville Country night på Nordanåteatern är slutsåld.

Verandan är det festivalbesök från Brännbollsyran, som entrar nattklubben med både DJ´s och överrasknigar hela kvällen. Nattklubben öppnar 22.00 och entrén är 100sek. Åldern är 20+. På Allstar är det full fart från 22.00 med kvällens DJ som spelar den bästa musiken just nu, som gör att du inte kan sitta still.

Vill ni bara umgås över en god dryck, så kan vi meddela att även denna helg håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons