Annons

Händer i helgen 28-29/3

Annons

Händer i helgen

NÖJE Berättarfest, hårvisning, nattklubbar och massa annat förgyller denna helg. Här får du tips på vad du kan hitta på i nöjesväg i helgen.

Fredag 28/3

Löningshelg på gång och vad passar då inte bättre med att starta eftermiddagen med en afterwork med kollegor på någon av stadens härliga pubar eller restauranger. Eller varför inte ta en titt i programmet för Berättarfestivalen som håller på hela helgen.

Ikväll är det hårvisning på Mollys. de 50 första får varsin goodiebag, så se till att vara i tid. Dj Omid fyller dansgolvet med sköna hits före och efter visningen. Ålder 18år. Mollys öppnar klockan 22. På Allstar är det fullfart med kvällens DJ Stefan Nilsson, som gäller. Klockan 22.00 drar det igång och man ska ha fyllt 18år, för att få komma in.

För er som är 27+, så har ni möjlighet att gå ut och parta loss på Verandan, som kvällen till ära håller öppet för er. Dörrarna öppnar 22.00 och håller på till 02.00. Kvällens DJ räknar med att fylla dansgolvet till bredden med glada dansanta gäster.

I övrigt så håller givetvis pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 29/3

Kolla gärna in berättarfestivalens program för det kanske finns något som lockar just dig!

Idag får Citykompaniet gladiatorbesök. Det är ako ”Toro” Rahim, som ska agera domare i Athletic Stores Fitnesstävling. Tävlingen startar kl. 12.00, på nedersta planet på CK. Senare på kvällen finns det även möjlighet för alla att lösa en middagsbiljett till Verandan och andra trevligheter tillsammans med Athletic Store och deltagarna i tävlingen.

Mollys är det dags för Club 35 att köra igång igen. Från scenen är det Gary N More som underhåller med härliga covers att dansa till. Mellan bandet kommer kvällens DJ att spela ny musik från hitlistorna, som man känner igen.

Verandan håller öppet sin nattklubb som vanligt för alla som är över 20+. Nattklubben öppnar som vanligt klockan 22.

I övrigt så är det pubarna som även de håller öppet dörrarna i vanlig ordning.

Ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons