Annons

Händer i helgen 28/2-1/3

Annons

Ken Ring

Ken Ring spelar på Folkparken.

NÖJE Ken Ring, 27+, Club 40 och runt 50 är bara några saker som händer i helgen. Här får ni några tips på vad ni kan göra i nöjesväg.

Fredag 28/1

Sista dagen i februari kan ni fira på följande sätt, om ni vill. Afterwork buffeérna avlöser varandra på nästan varenda krog i stan, så passa på att drop in eller boka bord på ert favoritställe, för att få plats.

Ikväll är det ännu en Sverigeartist som gästar Folkparken, nämligen Ken Ring som gjorde dundersuccé i tv-programmet ”Så mycket bättre”. Före och efter uppträdandet är det nattklubb med DJ Joel Norrfors, som spelar nya beats hela kvällen.

Även på Verandan är det dags för alla som är 27+ att få skaka lite rumpa på dansgolvet. Från klockan 22.00 är det fullt ös på stället med DJ Matte C från Umeå, som står för spinnandet av skivor.

Allstar har även de öppet med sin nattklubb för alla som hunnit fylla myndig.

I övrigt så håller pubarna O´learys, Old Williams, Coasters, Carl-Viktor och Bishops Arms öppet.

Lördag 1/3

Dags att fira en ny månad och det kan ni göra på många trevliga sätt, bland annat på att se hockeymatchen mellan Skellefteå AIK och leksand. Matchen kan ni se på Skellefteå Kraft Arena eller på någon av sportbarerna inne i stan.

För de som är runt 50 år fyllda, så är det dags för lite dans och trevligheter på Scandic denna kväll.

Ikväll är det premiär för en ny krögare i Skellefteå, nämligen Therese Johannesén, som tagit över Allstar och Mollys från och med nu. Ikväll startar hon med att hålla öppet nattklubben på Allstar för alla som har fyllt 18+, och på Mollys är det Club 40 med DJ Patrik Jonsson.

Verandan håller igång sin nattklubb med DJ Matte C från klockan 22 och åldern är 20+.

Vill ni bara ta det lugnt och hänga i baren så rekommenderar vi de trevliga pubarna runt om i stan, som givetvis håller öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons