Annons

Händer i helgen 3-6/1

Annons

Sunnanåcupen

Foto: Peder Schönfeldt

NÖJE Första helgen på året innebär att det är dags för den traditionsenliga Sunnanåcupen på Eddahallen. Här följer några fler tips inför stundande helg.

Fredag 3/1:

Ikväll börjar kvalomgången till den stora turneringen, Sunnanåcupen, på Eddahallen. Från klockan 16 i eftermiddag börjar det. Vill ni ta er en sväng om så är det styrdans på Rotan, i Skelleftehamn ikväll. Man dansar till Blender och Umbrella från klockan 20.00.

Ragges har sedan slutet på 60 talet turnérat runt i bla: Sverige ,Norge och England . Bandet spelar rock av band som:The Band, Kinks, Stones, Dr John, Creedence mm. och till och med Rekyl.
En nostalgisk och garanterat tajt kväll med många legender på låtlistan. Ikväll spelar bandet Ragges på Coasters och entrén är 70kr.

Allstar är det fullt pådrag från kl. 22 på dansgolvet som ikväll skapas av DJ Therese. I övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 4/1:

skidstadion på Vitberget kan du se stjärnor som Charlotte Kalla tävla. Finalerna börjar ca 11.30.

Efter alla stora hemvändarhelger är det nu dags att avrunda denna helg med att hinna träffa de man inte har hunnit med och då finns följande tips för er ikväll. På Coasters är det givetvis igång från kl. 17. På Carl-Viktor spelar kvällens trubadur från kl. 21. På O´learys kan man träffas redan från kl. 16.00 för en bit mat eller varför inte se lite sport på deras stora tv-skärmar.

Old Williams kan man njuta av både mat och dryck, samt spela lite biljard eller kasta lite dart. Allstar bjuder ikväll upp till dans med DJ Robert bakom skivspelarna.

Söndag 5/1:

Idag börjar det på allvar med Sunnanåcupen. Gruppspelet börjar kl. 10.00 och håller på ända till 20.00.

På kvällen är det styrdans på Folkparken, med Sannex som uppträder på scenen. Från klockan 21.00 kan man dansa och det gör man ända till 01.00.

Carl-Viktor håller extraöppet med Umeåianen Mackan som står för musiken.

Trettondag jul 6/1:

Idag är det finalspel i Sunnanåcupen och det börjar 11.00 och håller på till 18.00.

 

Vi ses i vimlet gott folk!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons