Annons

Premiär för nya Megafonen

Annons

Megafonen

MEGAFONEN Välkommen till en bättre, smidigare och snyggare Megafonen.nu

Vi har under hösten arbetat hårt med att få klart sidan och idag, fredag, smyglanserar vi den. Det är som ni ser fortfarande en del småfel här och där men de håller vi på att jobba bort.

Den största förändringen vi har gjort är tekniken bakom och hur det fungerar att lägga in vimmelbilder och artiklar, och det du som besökare förhoppningsvis kommer märka av det är att fler artiklar kommer att publiceras.

Bloggarna är borta men det är inte personerna bakom. Flera av våra tidigare bloggare finns kvar men nu som skribenter. De kommer varje vecka dela med sig av inspirerande och matnyttiga artiklar inom sina olika områden.

Vimmelsidan har förändrats och den största nyheten är att bilderna är större varit efterfrågat av många. Vårt stora arkiv, som innan vi lanserade den här sidan innehöll 28 065 bilder fördelat på 710 gallerier, är borta – men vi kommer successivt att lägga upp de gallerier som fortfarande kan ses som intressanta. Till exempel balen och Megafonenfester.

Sidan är nu även mobilanpassad (eller i alla fall snart) och det gör mobil surfing betydligt smidigare.

Övriga nyheter är en uppdaterad kalender, bioprogrammet som ni hittar längst ner på sidan och att vi ska bli bättre på att lägga ut bra reportage som varit i tidningen.

Lämna gärna en kommentar nedan om vad ni tycker, om någonting inte fungerar eller om ni har annan feedback.

Hoppas ni ska trivas!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons