Annons
Loreen på Megafonen-festen 2012Nöje SKELLEFTEÅ Ikväll uppträder stjärnan på Stadsfesten.">

Loreen: ”Hell of a party”

href="http://www.megafonen.nu/noje/loreen-one-hell-of-a-party/">Loreen på Megafonen-festen 2012 Nöje SKELLEFTEÅ Ikväll uppträder stjärnan på Stadsfesten.

Annons
Loreen på Megafonen-festen 2012

Nöje SKELLEFTEÅ Loreens senaste år har varit omtumlande.
Stjärnan har spelat över hela världen – och nu kommer hon till  Stadsfesten.
– Det ska bli jävligt ballt, säger hon.

För drygt ett år sedan uppträdde Loreen på Megafonenfesten i Skellefteå. Hon hade just vunnit Melodifestivalen och var enormt eftertraktad.

– Yes, I do remember. Det var jävligt ballt och jag minns att folk hade jävligt kul. Folk var på hugget och det var väldigt crowdy, berättar hon.

Sedan dess har hon även tagit hem segern i Eurovision Song Contest, turnerat runt världen och släppt ett album.

Det märks att hon varit utomlands en del och en hel del engelska ord blandas in under den trevliga intervjun med den jordnära 29-åringen.

– Det har varit rätt så messy. Jag är ju lite ADHD och tycker om det, jag har en jävla speed som person, men jag kan säga så här: Min miljö har förändrats ganska drastiskt från en dag till en annan. Det har varit en massiv experience.

– Tänk dig själv att du helt plötsligt spelar all over the world och du får möjlighet att i intervjuer prata om saker som är viktiga, påverka mycket mer human rights-mässigt än jag kunnat innan.

Läs hela intervjun med Loreen, där hon berättar om kärleken till Sverige och hennes tankar inför Stadsfesten (sida 9), i Megafonentidningen nedan:

(Om tidningen inte dyker upp ovan – klicka HÄR. Trevlig läsning!)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons