Annons
Sarah dawn FinerNöje SKELLEFTEÅ Missa inte hennes spelning på torsdag.">

Sarah Dawn Finer i stan

href="http://www.megafonen.nu/noje/sarah-dawn-finer-i-stan/">Sarah dawn Finer Nöje SKELLEFTEÅ Missa inte hennes spelning på torsdag.

Annons

Sarah dawn Finer
Foto: Johan Rehborg

Nöje SKELLEFTEÅ Missa inte hennes spelning på torsdag.

Sarah Dawn Finer har gjort det mesta: Soloturné, spelat förband åt Gavin Degraw, sjungit duetter med flera av Sveriges absolut största artister och släppt fem album.
De senaste åren har hon dessutom hunnit med att vara programledare för Melodifestivalen och ha hedersuppdraget att vara julvärd på SVT.
– Klart det har varit ett helt fantastiskt år. Men det är sångerska jag är främst – så jag är även otroligt stolt över albumet jag släppte i år. Att få jobba med tv är en bonus som jag är jätteglad över, berättar hon för Aftonbladet.
Det senaste albumet hon släppt är ”Sanningen kommer om natten” och det är vad som ligger till grund för turnén som stannar till i Skellefteå den 25 april.

”Det jag gör bäst”
– Om man gillade min skiva tycker jag verkligen man ska försöka komma på spelningen. Att få spela live är ju det jag gör bäst och tycker om mest, säger Sarah.
Albumet, Sarahs första på svenska, har fått enormt bra kritik.
”First Aid Kit och Thåström har tidigare i år gjort album där de levererar på den absoluta toppen av sin artistiska förmåga. Sarah Dawn Finers album är i den klassen. Det är inte många i världen som behärskar rösten som instrument på samma sätt”, skriver Jan Gradvall i DI Weekend.
”Framför allt handlar det om att ”Sanningen kommer om natten” kommer direkt från hjärtat. Här finns inga masker eller manér. Inga skyddsnät eller statements.”, skriver Anders Nunstedt i Expressen.
Albumet är skrivet tillsammans med Mauro Scocco.

Nu i veckan, på torsdagafton 25/4, besöker hon Folkparken.
För mer info och biljetter, klicka här »

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons