Annons
Created with GIMPNöje SKELLEFTEÅ Exklusivt stopp i stan av bland annat denna kille.">

De ska få oss att skratta

href="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/Simon-Svensson-1.jpg">Created with GIMP Nöje SKELLEFTEÅ Exklusivt stopp i stan av bland annat denna kille.

Annons

Created with GIMP

Nöje SKELLEFTEÅ Exklusivt stopp i stan av bland annat denna kille.

Två av Sveriges kändaste röster kommer att göra ett exklusivt Norrlandsstopp i Skellefteå med deras två krogshower som gjort fulla hus i söder. Simon Svensson och Jonatan Unge, tillsammans kända ifrån Tankesmedjan i P3.
De har även medverkat i diverse TV produktioner som Centralskolan och SVT’s Grillad.

Nu ska de få dig att skratta genom att ge dig nya vinklar och lösningar på klassiska problem. Alla vet hur man får ett jobb men hur jobbar man? Alla vet att de vill bli lyckliga, men vad är lycka?, berättar Marcus Andersson på Kulturföreningen Mullberget och fortsätter.

– Krogshowerna vi kommer att få se är University & Beyooond! samt Lycka, vad är det? ,allt på en och samma kväll.

– Jag är jätteglad att jag fått chansen att kunna göra det här, Simon och Jonatan är så roliga och precis rätt personer för att kunna ge humorn ett fäste här i Skellefteå. Vi förtjänar verkligen att skratta, med tanke på vilken lång och mörk vinter vi har genomlidit, säger Marcus.

Denna kväll kommer att äga rum på Coasters lördagen den 20:e April kl. 20.00. Biljetter till detta event kan ni köpa på www.tickster.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons