Annons
 SKELLEFTEÅ Ändrar från 22+ till 18+ på Folkparken den 2 mars.">

De byter åldersgräns

href="http://www.megafonen.nu/noje/de-byter-aldersgrans/">  SKELLEFTEÅ Ändrar från 22+ till 18+ på Folkparken den 2 mars.

Annons


Fotograf: Miki Anagrius

 SKELLEFTEÅ Ändrar från 22+ till 18+ på Folkparken den 2 mars.

Den 2 mars kommer Petter tillsammans med Ison & FIlle till Skellefteå och Folkparken. Där bjuder de tillsammans med DJ Sleepy och DJ Taro in till klubbturné med klassiska hits från de senaste tio åren.

Åldern på eventet var till en början satt till 22 år, men har nu ändrats till 18+.

– Vi har sedan vi presenterade ”Ikväll är vi kungar” haft ett massivt tryck på oss från de under 22 att de också önskar komma. Vi känner nu att vi vill ge dem möjligheten. Vi vill inte stänga ute dessa personer från detta arrangemang och ändrar därför till 18 +, säger Martin Hedqvist på Folkparken.

Förköpsbiljetter finns på Tickster.com.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons