Annons
SKELLEFTEÅ Grillat & Grändy kommer till mollys i oktober.">

Stekhet hip hop-duo till stan

class="alignnone size-full wp-image-12451" title="Grillat (1 av 1)" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/09/Grillat-1-av-11.jpg" alt="" width="468" height="373"/> SKELLEFTEÅ Grillat & Grändy kommer till mollys i oktober.

Annons

SKELLEFTEÅ Grillat & Grändy kommer till mollys i oktober.

Skellefteås nya klubbkoncept FRSH presenterar Grillat & Grändy som sitt första arrangemang den 5 oktober.

Efter stora framgångar med Ison & Fille, bland annat utsedda till årets hiphop/soul på P3 Guld i vintras, har Fille startat ett nytt projekt tillsammans med sin bror Sabo. Den nya konstellationen går under namnet Grillat & Grändy och har varit flitigt spelade i Sverige under sommaren, bl.a. med hiten ”Jag ler”.

– Utöver musiken är bröderna hårt bokade med andra sidoprojekt (Fille hör ni i radion som ”Lilla Al-Fadji” och Sabo har påbörjat en hyllad skådespelarkarriär) så vi är otroligt glada över att kunna locka upp dem till Skellefteå för ett gig, säger Tobias Norrfors en av personerna bakom FRSH.

– FRSH handlar om att sätta Skellefteå på nöjeskartan. Fokus ligger på att fånga upp det som är hett just nu. I första hand nya akter, men det kan även vara mer etablerade artister/discjockeys som vi anser erbjuder något fräscht och nyskapande.

– FRSH har ingen fast punkt, ingen lokal som låser oss. Vårt mål är att erbjuda nöjen i de lokaler som vi anser passar den aktuella akten. Det kan bli stort, det kan bli smått. Det viktiga är att det blir bra. Den här gången samarbetar vi med Mollys som har en etablerad och aktiv klubbscen, avslutar Tobias.

Förköp går att köpa på Tickster.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons