Annons
SKELLEFTEÅ På fredagar i Augusti underhåller denne man.">

Rossco lirar på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-11786" title="Rossco Galloway" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/08/Rossco-Galloway-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="211"/> SKELLEFTEÅ På fredagar i Augusti underhåller denne man.

Annons

SKELLEFTEÅ På fredagar i Augusti underhåller denne man.

Rossco Galloway är en singer/songwriter, från Edinburgh Skottland, som har gjort ett härligt intryck på gästerna på den lokala puben Coasters. Modern folkmusik är det som gäller för honom. När Rossco har spelat klart för kvällen brukar han bjuda upp gästerna att spela och sjunga med honom, vilket har blivit väldigt lyckat. Missa inte att se honom de två kommande fredagarna, som återstår i augusti.

– Det har varit väldigt uppskattade kvällar, säger Tobbe Wikström, barchef på Coasters.

Här under kan du lyssna in dig på Rosscos musik och egen producerade låtar.

 länk till hans sida

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons