Annons
SKELLEFTEÅ Inför Trästockfestivalen - Petter Sandström.">

#Skellit: Petter Sandström

href="http://www.megafonen.nu/noje/petter-sandstrom/"> SKELLEFTEÅ Inför Trästockfestivalen - Petter Sandström.

Annons

Petter Sandström med sin Skellit-bild. Ta din egen bild och tagga den med #skellit på instagram och/eller twitter och du har chans att vinna en iPad. Läs mer om tävlingen längre ner.

Petter Sandström började sin karriär som sångare i bandet Moon Safari år 2005. För ett och ett halv år sedan påbörjade han arbetet med sin soloskiva och har sedan dess släppt singlarna Lean on me och Say it with a song. Petter beskriver själv sin musik som soulpop/rock med inspiration från Motown och Springsteen.

Här kan du lyssna på Petter Sandström på Spotify.

Berätta om din bildidé.
– Jag växte upp i Bergsbyn som man skulle kunna kalla Discgolfens mecka så en discgolf får symbolisera min idé om stan, säger han.

Vad tycker du är det bästa med Skellefteå?
– Det bästa för mig är alla vänner som är kvar och dom som kommer hem. Jag gillar att det är en stad där de som flyttat ändå kommer tillbaka och hälsar på över jul och på sommaren, det är som ändå Skellefteå som är hemma.

Vad är ditt roligaste trästockminne?
– Det var när jag spelade med Moon Safari för ca 4 år sedan rätt tidigt på dagen. Det var jättedåligt väder men när vi gick på scenen och började spela så sprack molnen upp och det slutade regna, sen blev det fint väder resten av festivalen, säger han.

Slutligen en Skellefteåinspirerad antingen eller.
Calskrove eller Bergsbyglassen? – Bergsbyglassen
Torggrillen eller Krysset? – Krysset
Boviken eller Vitbergsbadet? – Boviken
Skoter eller båttur? – Båttur
VB-ost eller Surströmming? – VB-ost

Kom och lyssna på Petter Sandström lördag kl 17 i Stora tältet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons