Annons
SKELLEFTEÅ Premiär för 30+ kvällarna ikväll, tisdag.">

Nostalgikväll på Lanternan

class="alignnone size-full wp-image-7108" title="Lanternan" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2011/07/startsida110726.jpg" alt="" width="468" height="223"/> SKELLEFTEÅ Premiär för 30+ kvällarna ikväll, tisdag.

Annons

SKELLEFTEÅ Premiär för 30+ kvällarna ikväll, tisdag.

Ifjol var det välbesökt på nostalgikvällarna, för alla som passerat 30+. Varje tisdag i sommar förväntas det vara likadant. Som vanligt är det coverband som står i centrum varje tisdagkväll. Mellan seten kommer kvällens dj att spela nostagliska låtar man känner igen på dansgolvet.

Klockan 22.00 öppnar dörrarna och kl. 02.00 stänger de.

Bussar går hem kl. 02.15, bussbiljetter köper man i entrén till lanternan.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons