Annons
SKELLEFTEÅ Får ta in 1200 på studentonsdag och studentdagen.">

Verandan får utökat tillstånd

href="http://www.megafonen.nu/noje/verandan-far-utokat-tillstand/"> SKELLEFTEÅ Får ta in 1200 på studentonsdag och studentdagen.

Annons

SKELLEFTEÅ Får ta in 1200 personer på studentonsdag och studentdagen.

– The Nova och Verandans samarbete har tagit ett ännu större steg mot en folkfest istället för en vanlig nattklubbskväll, hälsar Samir Sandberg på The Nova.

– Vi kan nu avslöja att vi kan ta in totalt 1200 personer under både studentonsdag och studentfesten2012 som är på fredagen. Detta gör att vi känner att det är mer än två vanliga nattklubbskvällar utan snarare en folkfest där vi ger något grymt under två kvällar för alla Skellefteåbor.

Vad är det som gäller på onsdagen?

– Det är är från 18+. Det är första gången någonsin det är 18+ på Verandan och vi har pratat väldigt mycket om att vi kommer ha ett stort dansgolv. Vi kommer göra om ”matsalen” alltså det största rummet där det vanligtvis är mingel till ett jättedansgolv med scen, ljud och ljus som får folk att uppleva något helt nytt. 120 kr entré, klockan 21-02 och 18+ är vad som gäller. Förköp säljes på Hair Style som ligger längst ner i CK. Viktigt att veta är att förköpen för onsdagen gäller endast mellan klockan 21-23, men då har du en säker plats till kvällen.

Och för fredagen?

– Här har har vi gjort en speciell grej när det gäller åldern. Det är inte 18+ som gäller utan man måste vara född som yngst 1993. Detta gör vi för att studenterna ska känna att man måste verkligen gå ut för att få vara på denna fest som yngst. Alla som är äldre än 93:or är självklart varmt välkomna också. Denna kväll så bjuder vi på stort dansgolv och artister som Crossfire och Adam Tensta. Artisterna börjar tidigt så se till att vara ute i god tid. 150 kr entré, klockan 21-02 och 93:or+. Förköp säljes på Hair Style som ligger längst ner i CK.

I och med att de fått utökat tillstånd släpper de också fler förköpsbiljetter som alltså går att köpa på Hair Style, CK.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons