Annons
SKELLEFTEÅ På fredag gästar han Folkparken och Toxicbar.">

Kalle Gracias till Toxicbar

class="alignnone size-full wp-image-9298" title="calle gracias" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2012/02/calle-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="231"/> SKELLEFTEÅ På fredag gästar han Folkparken och Toxicbar.

Annons

SKELLEFTEÅ På fredag gästar han Folkparken och Toxicbar.

Nu på fredag är det dags för årets första toxicbar-event uppe på Folkparken. Denna gång gästar den blomstrande rapparen Kalle ”Gracias” Granberg, 22 år, från Piteå.
– Jag har sysslat med musik så länge jag kan minnas och utöver det är det mode och norrlandsliv som är mina passioner, säger Kalle.

Vilken typ av musik framför du?

– Jag gör Svensk hiphop, eller kanske snarare norrländsk hiphop. Jag värnar mycket om min bakgrund och berättar min historia som Pitebo. I slutet av 2011 så släppte jag min debut EP som heter Pulsen. Den innehåller fyra spår och den gick direkt upp på första plats på iTunes toplista för hiphopalbum i Sverige!
– Jag har fått väldigt bra respons på den hittills så det är grymt roligt.

Vilken är den coolaste spelning du gjort?
– Det måste vara när jag var 17år och mitt gamla band fick ett gig i en stad som heter Russi som ligger i Italien. Det var en mycket liten stad och vi spelade på en lokal pub och vi rappade på Svenska. Vi körde mellansnacken på engelska då men dom kunde inte så bra engelska så vi hade en tolk uppe på scenen. Det var en väldigt udda upplevelse.

Vad kan de som kommer på Toxicbar förvänta sig för show av dig?
– En väldigt positiv laddad stämning, gamla sextiotals-samplingar kombat med bra drag. Bra hiphop med andra ord. Kommer även att ha en liten förhandsvisning på min nya singel som släpps till våren…missa inte det!

Har du spelat i Skellefteå tidigare?
– Det är första gången! Det känns asroligt att få debutera på Toxic också.  Jag gick faktiskt en modevisning för dom för många år sen och vet att det alltid är ett jävla ös när grabbarna kör sin grej. Sen är det ju Norrland liksom, jag kommer känna mig som hemma.

Förköpsbiljetter till detta event finns att köpa på T-shirt store inne på CK.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons