Annons

Lokala tidningen idag

Annons

”Svenska smörsmugglare åkte fast

Två Umeåbor begav sig till smörkrisens Norge för att tjäna 60 000 kronor på att sälja svenskt smör för drygt 300 kronor halvkilot. Men svenskarna stoppades av polis och det oförtullade åtråvärda smöret ska nu förstöras. (TT)

Med syftet att tjäna 60 000 kronor begav sig två Umeåbor till smörkrisens Norge för att sälja svenskt smör för drygt 300 kronor halvkilot. Men resan blev inte riktigt som de två männen tänkt sig. I Namsos blev de stoppade av polis som hittade 250 kilo oförtullat smör i bilen, skriver Adressa.no. Svenskarna kommer sannolikt att straffas med böter. Det beslagtagna smöret kommer att förstöras – till många norrmäns stora förtret.

Publicerad idag kl 15:09″

På riktigt…har det inte gått lite för långt nu? Smuggla smör?
Voine voine.
Käkade 3 olika sillsorter, ägg och potatis till lunch.
Stuvade makaroner och stekt salt fläsk till middag.
Karra till tvsoffan ikväll. Dregens edition av Polly, Rocks, de är sjukt goda!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons