Annons

Fredag!

Annons

Äntligen känns det som…trots att jag bara jobbat två dagar den här veckan känns det som minst 7. Kroppen är död för att inte tala om halsen.
Stackars halsen som sitter på mig som inte kan hålla truten vilket resulterar i ännu ondare och i slutet av dagen är rösten borta helt och hållet.
Inte kul alls, för tro inte att folk slutar prata med en bara för att rösten är borta. Nä..skillnaden är bara att jag inte kan svara utan bara kraxar…och hostar och hostar.
Ringde VC igår för att få Cocilliana utskrivet. Javisst gick det bra, men väl på Apoteket så hade ”nån” glömt trycka på nån knapp” så inget recept fanns!
Idag ringde jag tillbaka och kunde lösa ut min hostmedicin. Tackar.
Efter Apoteket gick jag för att ta ut kontanter till skyltsöndag.
Är man på stan på skyltsöndag vilket vi kommer vara vare sig vi vill eller inte för vår äldsta dotter ska dansa på torget kl.14.00 (hon är en av de där söta små tomteflickorna med snurrande kjolar som dansar på torget, kom och titta!) så behöver man cash.

Våruppvisningen, Skogens förunderliga liv.
Hon är den rosa längst till höger..
Balett vårshow

Stoppar in kortet i automaten.
Slår kod.
Väljer belopp.
Automaten säger —
Efter en stund… ”Tyvärr har ett tekniskt fel inträffat. Ditt kort är behållet Var vänlig kontakta din bank”
GÄRNA, om det inte hade varit 10 i 16 på en fredag då de har stängt.
Gud, så sur jag blir av sånt här!
Fredag, kortet borta, inga kontanter, nytt kort har jag beställt genom internetbanken men det får jag vänta 2-3 bankdagar på. Och tro inte att idag räknas, för klockan är ju efter 16. Och det är inte ens mitt fel! Morr!

Ikväll ska jag med min nästan obefintliga röst på ostprovning med vår gamla kollega Nisse. Tur man slipper använda stämbanden för att kunna äta ost och dricka vin.
Ha en skön fredag!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons