Annons
SKELLEFTEÅ På lördag smygstartar Statt med nattklubb.">

Smygstart med nattklubb

class="alignnone size-full wp-image-1848" title="Stadshotellet" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/05/statt.jpg" alt="" width="468" height="190"/> SKELLEFTEÅ På lördag smygstartar Statt med nattklubb.

Annons

SKELLEFTEÅ På lördag smygstartar Statt med nattklubb.

Tanken var att öppna upp nattklubben i somras, med det populära konceptet semesterklubben. Men tyvärr hann man inte klart med byggnationerna i tid, så båda parter beslutade att inte ta steget fullt ut med en premiär i sommar, utan skjuta det på framtiden.

Nu är nöjesdelen näst intill klar, lite småfix ska ordnas, men det går nu att bedriva verksamhet som vanligt igen. 

Smygöppnar på lördag

Nu ska man titta till hur det funkar med logistiken under nöjeskvällarna, så man kommer nu på lördag att smygstarta med en nattklubbskväll för de som är 23+.

– Vi vill känna av läget, samt logistiken för hur det ska komma att fungera på våra nöjeskvällar med bland annat garderob, barer, säger Håkan Persson, källarmästare på Verandan kök&bar och fortsätter.

– För oss är det viktigt med bra service, vi kommer att utvärdera denna kväll och sedan planera för hur framtiden ska formas.

Vilka delar av huset kommer att vara öppna på lördag?

– Vi kommer att hålla öppet, på nedre plan, med den nya restaurangdelen och den gamla delen, som dansgolvet finns på, berättar Håkan och fortsätter.

– Kvällens DJ Micke hedqvist kommer att spela kommersiell musik, som får folk att släppa loss ordentligt på dansgolvet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons