Annons

Hjälp Kritto -en insamling till ett värdigt liv

Annons

Kritto, eller Kristoffer som han heter, är en helt vanlig kille från Älgträsk utanför Jörn.
Jag lärde känna honom i ungdomens dagar, när vi var i början av tonåren om jag inte minns fel. Kritto har så länge jag känt honom varit en kille med ett ständigt leende på läpparna, omtänksam och rar mot alla och ett riktigt energiknippe.

Den 26 juli 2000 var en dag som förändrade Krittos liv för evigt, han var med i en motorcykelolycka som gjorde honom förlamad från bröstet och neråt.
Fram till 2009 har han varit fullt arbetsaktiv men då hände nåt med hans kropp som försatte honom i en oerhört smärtsamt tillstånd.
Nu får han inte hjälp. En operation skulle kosta 320 000 dollar och ett operationsdatum är satt till den 16:e oktober. Svenska Landstinget kommer inte att bekosta operationen.
Vansinne!

En Facebooksida är startad av för att hjälpa Kritto få ihop de pengar han behöver och som bekant så är det många bäckar små som förhoppningsvis ger resultat i operation.
Kanske kan du avvara mer eller mindre. Minsta lilla 20-lapp räknas så känn inte att du ger för lite om du vill hjälpa honom till ett drägligt liv.

Sätt in valfritt bidrag på PG 1611965-3
Vill du veta mer eller prata med Kritto personligen, ring honom på 070-5166481.

Hela historien finns att läsa på bl.a Facebooksidan ”Det här handlar om Kritto”.

Kritto
Bilden är ärligt stulen från Facebooksidan.

Visa hjärta nu Skellefteå och övriga Sverige!
Dela gärna sidan på din Facebook så fler får reda på insamlingen. Tack!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons