Annons

Idag känns det helt och hållet som måndag.

Annons

Sambon gick på jobbet.
Jag gör vad jag visserligen gör varje dag vare sig det är lördag eller tisdag, men vi har haft besök av min yngsta lillebroder med tjej sedan i fredags. De åkte vidare idag, så det är så tomt här hemma nu.
De var så rara och var barnvakt så vi fick gå ut tillsammans på Stadsfesten och kolla på Robyn -som för övrigt var helt GRYMT bra!

rRobyn Stadsfesten 2011
bilden är lånad

Sen gick vi dit på lördagen på dagen för barnen ville ju självklart se Eric Saade. Även om jag kanske inte riktigt gillar hans låtar så kan man inte förneka att han är grymt musikalisk och skitduktig på scen. Jag tror det inte fanns ett enda 7-åringshjärta som inte bankade extra fort under spelningen.
Brodern med tjej gick ner på festivalen på kvällen med, men vi stannade hemma och pustade ut…

På söndagen på dagen var vi där allihopa och åkte karusell, käkade sockervadd och körde hela paketet. Mycket Stadsfest har det blivit i år, alla dagar utom torsdag. Känner mig väldigt festivalmätt då jag tycker det brukar räcka med att vara där en dag, sen är det bara samma samma.

Virvelvind

Virvelvind blir man aldrig less!

Bön till högre makter?

Sonen ber till högre makter om vinst? Man ska lära sig den hårda vägen ibland..

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons