Annons
SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen fortsätter att leverera band.">

Le Kid till Trästockfestivalen

href="http://www.megafonen.nu/noje/le-kid-till-trastockfestivalen/"> SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen fortsätter att leverera band.

Annons

SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen fortsätter att leverera.

Trästockfestivalen skriver i ett pressmeddelande att Trästockbägaren snart börjar bli full, men att de ännu har mycket intressant kvar att pressentera. Musikfabrikens egna band + de band som är bokade till Klubb ABF står på tur.

Dagens släpp innehåller bland andra:

LE KID

”Delar av oss i festivalens ledning är superglada att ha det bästa bidraget i Melodifestivalen 2011 på festivalen i sommar och vissa tycker bara det är härligt med sommarkänslan de sprider i kroppen med hiten “Mercy Mercy” som har slagit stort både i Sverige och utomlands.

Hur som helst så kommer de hit och bjuder på klockren pop där Scissor Sisters möter Pet Shop Boys möter Page. Lyssna på deras 5-stjärniga platta “Oh, Alright” så förstår ni vad jag menar.”

BALL AND CHAIN

”Tja här har ni lite fakta om ball and chain, vi är ett punkband som spelat ungefär halv år. 3 medlemmar, influensar från Social Distortion/Circle Jerks/Thåström. Typ.”

LOVEFISH

“Lovefish, known scientifically as Marcus ander Andersson; a grungefish which is mostly found in the dead sea. Easily recognized by it’s powerful lyrics about the emptyness in life and how you try to fill it. A delicacy in The land of the Incurable Romantics
Fun fact. Lovefish is the fish Monty Python is referring to in the sketch: Find the fish”

BROKEN TRANQUILITY

Det var en gång ett gäng gymnasiekillar som skulle spela på trästock. De hade spelat ihop i ca 1.5 år och kokade ihop alla sina influenser i en sorts ”Alternativ Hårdrock/Metal”. Datorfolk, Finskaföreningar, Umefolk och DasAuto gäng var ett urval av de raser de hittills underhållit. Nu var de ruskigt taggade på att spela på den (näst intill)världsberömda trästocksfestivalen! Hur slutar historien? Kom och kolla!

Samtliga band hittar ni på Trastockfestivalen.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons