Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

rel="attachment wp-att-5839" href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-12/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons


SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 14.

Frida Norström, 19, Skellefteå

– I helgen ska jag umgås med nära och kära, träna och ladda upp inför kommande helg (SM-final i Malmö!!). Jag kan tänka mig att det blir en eller två hemmakvällar med gott sällskap, en bra film och godis i soffan, eller varför inte besöka stadens biograf? Den som lever får se!


Robert Zimant, 20, Skellefteå

– Fredag blir som vanligt jobb och försöka se till sluta i rimlig tid, senare som det ser ut just nu fest och utgång på Mollys.

– Lördag förmiddag blir nog jävligt lugn beroende på hur sliten jag är efter fredagkvällen.. Senare mot eftermiddagen så blir det dra ihop lite folk och ladda inför SM-Final 3.

– Söndag så ska jag fixa det sista med lägenheten och se till att flytta in!


Julia Hedlund, 22, Medle

– Helgen startar med en ”viktig” drabbning i innebandy. Efter matchen ska jag nog träffa några kompisar, och umgås kring ett glas vin – möjligtvis plockas det även fram något sällskapsspel.

– På lördag är det matchdag igen, så då ska jag se AIK. Resterande timmar av dagen är ännu väldigt oplanerade. Jag tror att jag låter vädret styra lördagens aktiviteter.

– Söndagen ägnar jag åt jobb och om orken finns, även till studier.. Förhoppningsvis avslutas  helgen på bio – ”hur många lingon finns det i världen” ska tydligen vara helt okej.


Sandra Svensson, 18, Byske

– På fredag morgon ska jag göra min praktik på Make up Store slutar 15.00 Sedan blir det bussen till Byske för att göra mitt kvällspass på Stengårdens Pub och restaurang.

– Lördag ser likadan ut jpbb på stengården slutar 21.00 så eventuellt blir det en lugn hemmakväll men några härliga vänner se en bra film och ta ett glas vin.

– Söndag blir det att ladda batterierna inför en ny vecka med nya möjligheter! 🙂


Jenny Marklund, Skellefteå

– På fredag ska jag nog bara ta det lugnt och umgås med vänner, eventuellt fira en blivande 19-åring i sällskapet=)

– Lördag och söndag ska jag spela domarcupen. Hoppas att vi försvarar titeln och tar hem vinsten i år igen. Vi spelar på norrvalla, kom och kika!

– På söndagkväll lär jag inte röra en fena, utan blir soffliggandes till en bra film.


Evelina Lundgren, 18, Kåge

– På fredag ska jag umgås med mina vänner och förmodligen vara fylleschaffis åt min pojkvän bland annat.

– På lördag ska jag upp tidigt och styla håret på några modeller till en modevisning på KGB tillsammans med några klasskompisar. Kvällen spenderar jag med några av mina kompisar som just kommit hem från 3 veckor i spanien och england. Fest och utgång är det som gäller!
Söndagen kommer jag nog bara att ta det lugnt. Myskväll med min man är nog ingen omöjlighet.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons