Annons

Dagens viktigaste

Annons

Gissa?
Nåt många inte bryr sig om eller ens reflekterar över att man bör göra det.
När jag var yngre så var det ungefär kaffe och en cigg som var starten på dagen (och man undrar varför man var trött i skolbänken…)

Sen många år tillbaka, faktiskt hela 13 år sen, slutade jag röka efter att ha rökt ett paket om dagen i 8 år. Det är det bästa jag gjort för mig själv!
I samma veva började jag med det viktigaste som finns. Det som präglar dagen och gör att man orkar.
Frukost!

Frukost laxmacka

Ingen dum frulle idag inte!
Just den här kombinationen påminner mig alltid om Wayne´s Coffee.
Jag jobbade där när det var alldeles nytt, när Katta och Vera hade tagit caféet till stan. När vi var klara med morgonförberedelserna så käkade vi frukost. Danskt rågbröd (det godaste jag ätit för övrigt, finns inte längre) med Philadelphiaost, rökt eller gravad lax, gurka och fint strimlad rödlök. Till detta en kopp Chaï.
Så gott!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons