Annons
SKELLEFTEÅ Här kan du läsa vad de här ska göra i helgen.">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-5/"> SKELLEFTEÅ Här kan du läsa vad de här ska göra i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 7.

Erik Laser Marklund
– Ålder: Okänt för allmänheten men troligtvis 30 år
Från: Castle Grayskull och Skellefteå

– På fredag efter jobb blir det träning som troligtvis kommer resultera i att resten av kvällen kommer spenderas i fosterställning gråtandes på soffan.Om ångesten/träningsvärken släpper blir det nog en middag med goda vänner på någon av stan restauranger

– På lördag blir det  årsmöte med stans bästa förening Skellefteå Kampidrott och efter det drar jag på Allstar för att kontrollera dansgolvet så att inga tjejer känner sej ensamma där… Jag är ju utbildad i finsk disco så ni kan känna er trygga. Kvällen avslutats på Kungsgrillen där jag planerar att äta mer kebab än vad som är lagligt inom EU´s gränser.

-På söndag kommer jag slå av telefonen och njuta av en välförtjänt vila… i 3 min, sen blir det träning resten av dagen följt av den där fosterställning igen !

Stay in school och ät inte gul snö så ses vi nog i vimlet.


Isac Lundmark, 19, Norra sidan (Skellefteå)
– På fredag så ska jag ut och ta några öl på kvällen på Coasters eller O’learys med lite skönt folk och planera lite runt supporterresan till Luleå nästa torsdag. På lördag blir det lugnt, ska nog se The Office (som förövrigt är världens bästa serie) med flickvännen.

Amanda Moritz
– På fredag blir det jobb till 21 och förmodligen en rätt lugn kväll med tjejerna framför tvn efter det.

– På lördag kommer en kompis hem från Haparanda och hälsar på över helgen. Så kvällen lutar mot att ta några glas vin tillsammans med henne och ta igen lite förlorad tid!


Sofia Lindgren, 20, Ursviken
– Börjar helgen med att tjäna lite pengar genom jobb på Los Pepes fredagkväll. (Kom och ät!)

Lördag dag hoppas jag att det är fint väder och inte istid här i Skellefteå så att någon form av utflykt kan genomföras! På kvällen blir det återigen jobb på Los Pepes. (Komsi komsi!)

Söndag kommer med största sannolikhet bli väldigt lugn. Möjligtvis en utflykt även där om vädret tillåter…annars bara en soffdag med massa film.


Alexander Lindén, 21 år, Skellefteå
– På fredag kan de bli ett besök i Umeå och boende på plaza med några kompisar. Vi åker dit för att se DJ Mangoo som spelar på corona.

– På lördag blir de nog en lugn hemmakväll i Skellefteå. Nån bra film kanske lite NHL på tv, chips och godis. På söndagen ska jag nog försöka hinna med ett träningspass mellan allt soffliggande.


Elina Bergmark, 18, Sunnanå
– I helgen blir det jobb,jobb,jobb och åter jobb! Fredag,lördag,söndag.. så kommer inte hinna så mycket annat, sen är det ju så goddammit kallt så man håller sig ju gärna inomhus så mkt som möjligt, men vi pratade om att fara och se den dära nya filmen på bio som jag inte vet vad den heter haha men den verkade väldigt bra! :))

Sen vet jag inte, helgen är inte så planerad än, får ta den som den kommer helt enkelt ;D


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons