Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-3/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 5.

Christopher Hjelte, 22, Skellefteå

– Då förra helgen vart rätt blöt kommer jag viga denna helg till nåt torrare för själen. Gott käk, vänner, film samt ett besök hos farmor och farfar står på listan då min farfar fyllt år i veckan.

– På söndag blir det en uppesittarkväll då Super Bowl går av stapeln, det har blivit lite av en tradition genom åren att se matchen. Så den som är sugen på det är välkommen till mig och se, gillar man inte det som vi andra cirka 100 miljoner tittare så ska Blacked Eyed Peas uppträda i halvlek det kan ju alltid vara nåt .


Julia Lundqvist, 18, Skellefteå

– På fredag blir det först skola sen jobb. Efter jobbet, blir det som vanligt hem och stressa för att göra sig klar inför kvällens bravader. Fredagskvällen kommer troligen sluta på mollys! Nytt koncept där har jag hört?

– Lördag är det upp tidigt för att jobba igen. Som det ser ut nu blir det en lugn lördagskväll, men allting är relativt. Förslag någon?

Foto: Sara Marklund


Clara Törner, 21 år, Skellefteå

– På fredag kväll hade jag tänkt träna. Fast… det lär nog inte bli av. Äter kanske godis vid tv:n istället.
På lördag jobbar jag på dagen, sen blir det nog en liten krog”runda”. Eller vad man ska kalla det, det finns ju inte så mycket rundor att gå längre..
På söndag kommer jag väl på att det börjar vara dags att städa. Då städar jag. Sen ser jag Solsidan.


Joel Norrfors, 21, Skellefteå

–  Det blir nog att mixa och trixa bakom skivspelarna, oklart om vilken dag men det utlovas bra drag på Mollys dansgolv! Om man får göra lite smygreklam så måste jag få klämma in att vi kör igång vår nya 18-års klubb, Hullabaloo Bar, på Mollys nu på fredag. Ladda batterierna!
I övrigt har jag fått hem en vän från Oslo som är här några dagar innan han beger sig mot värmen i Thailand. Tänkte passa på att umgås lite, kanske en god matbit och någon kall.


Lisa Lundström, 19, Skellefteå

–  I vanliga fall skulle jag nog svarat något i stil med ”Mys på fredagkväll och fest på lördagkväll” men den här helgen ser lite smått annorlunda ut.
– Fredagkväll och natten mot lördag kommer att spenderas på Arlanda Airport med fyra andra tjejer. På lördag inleder vi en lång resa, med första destination Thailand och Bangkok. Det känns jätteroligt att vi äntligen kommer oss iväg! Men lite nervös måste jag erkänna att jag är. Bara att hålla tummarna på att vi kommer hem helskinnade den 20 maj!


Per Sjölin, 24 år, Skellefteå

– Får se om det eventuellt att dra en sväng till Sundsvall på fredag, mest för att reka läget och gör något lite annat. Lördag lär det bli att njuta av någon öl (och veckans andra underbara vilodag) samt socialisera, eventuellt på ett uteställe nära dig. Ska även skänka en varm tanke till alla duktiga som inte får njuta av en ledig helg!


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons