Annons
SKELLEFTEÅ Bandet Mustasch och Rebecca & Fiona kommer.">

Fler artister till Stadsfesten

href="http://www.megafonen.nu/noje/fler-artister-till-stadsfesten/"> SKELLEFTEÅ Bandet Mustasch och Rebecca & Fiona kommer.

Annons


Foto: Pressbild

SKELLEFTEÅ Bandet Mustasch och Rebecca & Fiona kommer.

Sedan tidigare är det klart med Robyn, Hammerfall, Timbuktu & Damn, Duojag och Ständut Blakk.

Nu är det även klart att bandet Mustasch och Rebecca & Fiona kommer.

Mustasch är bandet som 2011 firar 10-års jubileum. Den 28 februari är det 10 år sedan debutplattan The True Sound of the New West släpptes och det firar bandet med att åka ut på en stor Sverigeturné och släppa sitt nya album “The New Sound of the True Best”.

– Det är ju live som är den stora utmaningen. I studion har man gott om tid att greja till det, men här måste allting sitta direkt. Ett allvar för stunden i stundens allvar. Inga omtag, ingen andra chans, utan helt enkelt Heavy Metal In The Night!” säger Mustasch.

Nu är jubilerande hårdrocksbandet Mustasch bland de största i Rocksverige. Sångaren Ralf Gyllenhammar har även medverkat i program som ”Så ska det låta” och ”Körslaget” och därmed bidragit till att öka bandets exponering ytterligare.

I maj 2010 släppte Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick sin första singel – Luminary Ones. När 2010 var slut, så hade Luminary Ones kommit att bli en av de mest spelade låtarna på SR P3. Förutom att spela land och rike runt – så har tjejerna dessutom – följt med Robyn som förband på hela hennes Europa-turne, spelat för kungen på polarpris-utdelningen och verkligen satt ner foten som en av Sveriges största pop/dansakter.

Foto: Pressbilder

Nu är även biljetterna till Stadsfesten släppta: Ni hittar priser genom att klicka här.

Årets Stadsfest är 29 juni till 3 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons