Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-2/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ  Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 4.

Anna Lidgren, 18 år, Skellefteå
– Jag ska förmodligen festa och umgås med lite kompisar, oftast blir det bara på impuls men jag skulle gissa på en öl på olles och kanske fika på Ainas.

Jacob Marklund, 20 år, Skellefteå
– Planen är väl en lugn helg men som vanligt så utesluter jag aldrig några alternativ. Brukar ha sinneslöst dålig fantasi när det gäller hitta på saker (i nyktert tillstånd) dock. Kan eventuellt bli nån sorts aktivitet i Vitbergsbacken efter stängning eller varför inte ticka lite på Torsplan.

– Kan man använda det här som kontaktannons också? Isåfall så är jag redo att trycka in nån sorts standard film-dejt fredag, lördag eller söndag. (Har mycket tider lediga). Jag är precis som jag verkar.

– Ses i vimlet! Eller nej just ja.. eller ja, vi ser väl.


Cecilia Edström, 29, Skellefteå
– Det blir hårt på många sätt. Minnesstund på fredag runt 23-tiden, och begravning på lördagkväll. Jag ägnar helgen åt att ta farväl av discodelen på Station 8.

– Om orken finns kan det även bli en joggingrunda mitt i det jobbiga, men det är bara om jag inte hittar en bra bortförklaring.


Joel Mustonen, 18 år, Skellefteå
– Bortsett från hockeymatcher jag ska spela på fredag kväll och söndag förmiddag är min helg väldigt oplanerad. Jag skulle gissa på att jag tar det lugnt med min flickvän, ser en film och äter någonting gott!

Anna Burman, 19, Skellefteå.
– Det ser ut att bli mys på fredag med typiska tjejfilmer och alldeles för mycket godis och på lördag lutar det åt tjejmiddag och eventuellt så blir det utgång sedan!

Evelina Andersson, 19 år, Skellefteå
– På fredag blir det troligtvis en hemmakväll med ett härligt gäng. På lördag ska jag på stan och leta lite möbler till vår nya lägenhet sedan se hockeyn och därefter fira Emma som fyller 20, troligtvis blir det station annars någon annan sorts utgång. Söndagen lär jag spendera i soffan och dagens höjdpunkt blir lätt solsidan.

Jonas Lindberg, 25, Skellefteå
– På fredagkväll blir det nog gammeldags fredagsmys och på lördag åker jag nog ev. iväg till piteå för att titta på en tjejkompis som spelar hockey, hade även tänkt gå en sväng på stan i piteå och käka lunch där.
– På kvällen blir det nog middag med några vänner, och senare utgång på station 8,
sista gången nu, så känns som om man må he sig dit 😛
– Söndag är ju som vanligt oplanerad, till för att vila upp sig inför en ny vecka med en rad nya möjligheter…. Trevlig helg på er! 😀

Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons