Annons

SKELLEFTEÅ Ägarna letar ny lokal i Skellefteå.

">

Vad händer med Station 8?

style="text-align: right;">

SKELLEFTEÅ Ägarna letar ny lokal i Skellefteå.

Annons

Joachim Manberg, Niclas Hällgren och Patrik Robertsson, ägare av Station 8.

SKELLEFTEÅ Ägarna letar ny lokal i Skellefteå.

Igår, tisdag, blev det klart att hotellkungen Hilding Holmqvist kommer att köpa loss hela fastigheten som innefattar bland annat Stadshotellet, nattklubben Station8 och Restaurangen Johanna i Parken. Affären kommer att gå i lås och ägarbyte kommer att ske från och med den 1 februari 2011.

Vad kommer hända?

Precis vad som kommer att hända med nattklubben är inte klart mer än att det inte kommer att drivas i samma omfattning som nu och att det kommer att satsas på turism och konferenslokaler.

– Det är oklart hur mycket diskoverksamhet som kommer att bedrivas i framtiden, säger Hilding Holmqvist till Norran.

Det som är klart är att nuvarande ägare kommer att driva Station 8 och restaurangen till den 28-29 januari nästa år.

– Vi kommer att köra lite extra kvällar på Station8 fram till sista helgen i januari, säger Joachim Manberg en av delägarna till Station8, och fortsätter:
– Johanna i parken kommer att drivas på som vanligt, även de nya ägarna kommer att fortsätta driva restaurangen.

Många är också oroliga kring sina förköpsbiljetter till julhelgen på Station8, vad kan ni berätta om det?

– Vi kommer att köra på som planerat och vi har snart slutsålt både juldagen och annandagen, så vi räknar med fullt hus, säger Niclas Hällgren, delägare i Station8.

5 december 2004 tog grabbarna över Stadshotellets gamla nöjeslokaler och har sedan dess renoverat upp samtliga lokaler och våningar på nattklubbssidan och restaurangen. De hade innan dess drivit Underbar (nuvarande Mollys) , Njuta bar och restaurang och nattklubben E (Gamla Etage).

– Vi trodde aldrig vi skulle fylla tom rummet efter Etage, men det tycker jag att vi har lyckats med på Station8, säger Joachim och fortsätter:

– Vi tycker att vi har fått det mer kompaktare och personligare här på Station8, med Etage var det så ohyggligt stora ytor att fylla, men det var också en  grymt fin nattklubbslokal.

Vad säger framtiden?

– Vi letar lokaler här i stan, men det är inte det lättaste att hitta nått med lite mer öppna ytor, så vi får se vad som händer i framtid, säger Joachim.

Sista helgen i januari kommer en stor avslutningsfest att anordnas. Förköp till det arrangemanget kommer att börja säljas i början av januari.

– Vi håller just nu på med att planera upp vad som ska hända, men vi lovar att det kommer att bli en hejdundrande avslutning i sista helgen i januari nästa år, meddelar Joachim.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons