Annons
SKELLEFTEÅ Sista minuten tips om mat, dryck och utgång i helgen.">

Nyårstips i sista minuten

class="alignnone size-full wp-image-4230" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/12/fyrverkeri.jpg" alt="" width="468" height="300"/> SKELLEFTEÅ Sista minuten tips om mat, dryck och utgång i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Sista minuten tips om mat, dryck och utgång i helgen.

Nu kan man börja summera ihop 2010 så smått, för nu är det bara timmar kvar innan vi går in i ett nytt år. Det är säkert många som inte har hunnit planera vad de ska göra, äta eller dricka på nyårsaftonen. Så här kommer lite sista minuten tips till Er som inte har hunnit att förbereda eller bestämma vad ni ska äta och göra denna härliga afton.

Här på megafonen så har vi två fantastiska medarbetare som är specialiserade på mat och dryckesområdet. Vill ni ha tips och färdiga recept på vad ni ska äta, eller vad ni ska dricka till maten, så kan jag med varm hand rekommendera Suss och Nisses bloggar och de hittar ni här

Till Dryckestipsen >

Till Matbloggen >

Om ni har tänkt gå ut här i Skellefteå på nyårsafton så har Allstar öppet och där kan ni träffas i glada vänners lag, inget förköp krävs för att komma in.

Nyårsdagen

På lördag så finns det några fler alternativ att gå ut och roa sig här i stan. Allstar och O´learys kommer att ha öppet sina ordinarie tider fram till kl. 02.00.

Station8 kommer att hålla öppet sitt dansgolv för alla som vill skaka loss och roa sig under nyårsdagen.

Med detta så vill vi på Megafonen.nu tacka för det gångna året och önskar alla våra besökare, kunder, vänner och familjer ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons