Annons
SKELLEFTEÅ Idol-jurymedlemen Andreas kommer till Skellefteå.">

Idol-Carlsson till Skellefteå

class="alignnone size-full wp-image-3595" title="Andreas Carlsson" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/11/Andreas-IDOL.jpg" alt="" width="464" height="261"/> SKELLEFTEÅ Idol-jurymedlemen Andreas kommer till Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ Idol-jurymedlemen Andreas kommer till Skellefteå.

Han är nog mest känd från musikens värld, och Sveriges största musiktävling IDOL, som går varje fredagkväll på TV4.

Men han håller även på att skriva böcker på sidan av musiken. Hans första bok hette ”Live to win: Låtarna som skrev mitt liv”

”Live to win – Låtarna som skrev mitt liv” är Andreas Carlssons berättelse om hur han blivit en av världens mest framgångsrika låtskrivare, med listettor för världsartister som Céline Dion, Bon Jovi och Britney Spears. Det är också hans personliga, osminkade och självutlämnande berättelse om livet och dess toppar och svackor, kändisar, vänner och kärlekar. Och självklart den osvikliga och villkorslösa kärleken till musiken.

Hans andra bok som nyligen har blivit släppt heter ”Dandy” den handlar om If you can dream it, you can be it!

Andrew Drake växer upp tillsammans med sin pappa på Drake Manor i oerhört välstånd och rikedom. Men en dag förlorar han allt, när pappan åker i fängelse och Andrew hamnar på barnhem. Det som räddar honom blir musiken, och när han utrustad med sitt nya smeknamn – Dandy – tar sig till Platinum City blir han upptäckt av managern Bigwhig och den vackra Diamond. Över en natt blir Dandy universums största stjärna, älskad av fansen och hyllad av pressen. Men musiken, som alltid spelat i hans huvud och guidat honom rätt i livet, spelar tystare och tystare när Dandy ställs inför sitt tuffaste beslut någonsin. En berättelse om längtan och drömmar, girighet och svek, kärlek och musik.

Nu på Lördag kommer Andreas Carlsson till Stattshotellet, Best Western Skellefteå för en boksignering. Man kan finna honom i lobbyn på hotellet mellan klockan 16.30 – 17.30 nu på Lördag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons