Annons

Pretto söndag

Annons

Söndagsstek, i gjutjärnsgryta.
Färskpotatis.
Varma Herrgårdsgrönsaker.
Gräddsås.
Svartvinbärsgelé.

Steklök

Steklök blir himmelskt i gryta!

Det var SÅ gott!
Sen får även jag prestationsångest när en av våra middagsvänner undrar om det var min egen potatis.
Nope! Potatis odlar jag inte. ..
Allt gör jag inte själv även om det kanske kan verka så ibland.
För att göra nån fler människa lycklig kan jag också berätta att odlingarna jag satte igång med i våras gick åt helvete. Jag blev så less att känna ”måstet att hålla dem vid liv” och kastade nyligen nästan allt.
Dessutom hade jag varken tid eller ork (nyförlöst you know…) att gräva pallkrageodlingar i tid innan fröna och plantorna skulle sättas. Det blir höstens göromål istället, så kan jag plantera lite då och sen blir det ett projekt för nästa vår.

Man är ju bara människa.

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons