Annons
SKELLEFTEÅ Claes Kågström ligger bakom låten Ystad till Haparanda som är producerad i Skellefteå av Skelleftebor. Lyssna på låten här.">

Premiär för Claes låt – lyssna här på Megafonen.nu

class="alignnone size-full wp-image-1263" title="Kågström, Fylking och Aschberg" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/kagstrom_mustasch.jpg" alt="" width="468" height="120"/> SKELLEFTEÅ Claes Kågström ligger bakom låten Ystad till Haparanda som är producerad i Skellefteå av Skelleftebor. Lyssna på låten här.

Annons

Ystad Till Haparanda

SKELLEFTEÅ Ikväll kommer Gert Fylking och Robert Aschberg till Skellefteå.
Skelleftekillen Claes Kågström har skrivit en låt till besöket.

.

– Det är en låt med budskapet att alla ska hjälpa till i kampen mot prostatacancer, berättar Kågström och forstätter:
– Det är mycket humor men även en seriös underton.

”Gjort jättejobb”
Låten är skriven och producerad av Claes Kågström, Sealc Music Productions. Sjunger gör Niklas Lundberg och Kicki Lundberg. Fritte Enqvist på Audio Alliance har mixat.
– De har gjort ett jättejobb och jag är väldigt nöjd med deras insats. Och även Johnny Hedlund ska tackas. Han var till stor hjälp vid textskrivandet, säger Kågström.

Snabba ryck
Idéen om låten uppkom så sent som förra veckan.
– Jag var tillfrågad om att spela på Citykompaniet när Fylking och Aschberg kommer på besök och då lyftes tanken om att skriva en egen låt.

Sedan var det snabba ryck.
– Jag och mitt team skrev låten mellan onsdag och fredag, och i söndags mixades allt. Det känns jättebra. Jag är 110 procent nöjd med låten.

Radio och tv?
Nu hoppas Kågström att låten ska uppskattas.

– Jag hoppas att produktionen tycker om den och att det finns chans att den ska spelas på både radio och tv. Framtiden får utvisa.

FAKTA/Ystad till Haparanda
.
  • Text och musik: Claes Kågström
  • Sång: Niklas Lundberg och Kicki Lundberg
  • Mixat av: Fritte Enqvist, Audio Alliance
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons