Annons

Nominera: Vem vill du lyfta fram på Handelsfesten 2022?

De senaste två åren har det inte arrangerats någon Handelsfest på grund av pandemin, men i år är den uppskattade tillställningen där personer och företag inom handeln uppmärksammas under festliga förhållande tillbaka.

De fyra kategorier som butiker och personal kan vinna är “Årets bemötande”, “Årets Butik”, “Årets Bubblare” och “Årets butikschef”, varav den sistnämnda är ny för i år.

– Att ha ett gott bemötande, bra service och allmänt fint värdskap är viktigt för den enskilda verksamheten, men även för Skellefteå som helhet. Därför vill vi uppmärksamma detta lite extra, säger Maria Rautio på Visit Skellefteå.

Annons

Uppmärksamma någon inom exempelvis restaurang, café, butik, salong eller dagligvaruhandeln som är ny i branschen, har det bästa bemötandet eller en butik som förtjänar den där extra stjärnan. Nytt för i år är även “Årets butikschef.

Klicka här för att nominera »

Efter den första nomineringsrundan kommer en jury att utse tre finalister i varje kategori, som allmänheten sedan kommer att få rösta på via Megafonens hemsida.


Så här lyder kriterierna för de olika kategorierna:

Årets Bubblare
Har varit igång max 2 år från 1/11 – 2020. Bubblaren bidrar till utveckling och uppväxling i Skellefteå, och har genom initiativförmåga och kreativitet gjort avtryck.

Årets Butik
Har ett sortiment, en utformning och service som uppskattas av kunderna. Personalen visar på kreativitet och professionalism inom sitt segment.
Verksamheten jobbar med att anpassa sin verksamhet utifrån förändrade förutsättningar och förändrade köp beteenden och bidrar till uppväxling av utbudet i Skellefteå.

Årets Bemötande
Serviceinriktad; hjälper kunderna med stort engagemang, med entusiasm finner lösningar på vad kunderna efterfrågar och har behov av.
Uppmärksammar och tar hänsyn till människors olikheter så att kunderna känner sig unika.

Årets Butikchef
Skapar en trivsam miljö för både anställda och kunder i butiken. Har fått ihop personalen att jobba som ett team, vilket bidrar till att skapa en fin stämning i butiken. Är kunnig och kan hjälpa både kunder och personal.


Handelsfesten och utmärkelserna är ett initiativ av Visit Skellefteå och Skellefteå Handel som arrangeras tillsammans med bland andra Megafonen och Diös. Den 27/10 presenteras finalisterna i Megafonentidningen, och fram till den 13/11 kan du sedan rösta på dina favoriter bland de som gått vidare i de fyra kategorierna. Vinnarna presenteras på Handelsfesten den 19 november.

Annons