Annons

Trästockfestivalen 2015, dag 1

Datum: 17 juli 2015 Plats: Nordanå

linda_pira_press_SAGA BERLINLinda Pira är en av artisterna som uppträder i sommar. Foto: Saga Berlin

Sveriges största gratisfestival kommer gå av stapeln den 17-18 juli, åter på den helg som Skellefteborna är vana vid. Trästockfestivalen bjuder som alltid på både brett och smalt, nationellt och lokalt, någonting för alla helt enkelt.

Innehållsmässigt kommer antalet akter att vara likvärdigt från tidigare år, ungefär 100 musik, film, teater, dans och andra kulturupplevelser.

Den uppmärksamme har redan märkt ytterligare en nyhet detta år, festivalen kommer pågå i två dagar till skillnad från de tidigare tre. Detta är något som vi tror stärker festivalen både till innehåll och till att ytterligare cementera Trästockfestivalen som den bästa och största kulturupplevelsen i regionen.

Trästockfestivalen kommer bli en heldagsupplevelse med ett fullspäckat program från mitt på dagen ända in på nattimmarna. Allt detta till samma pris som tidigare, dvs helt gratis för besökare.

– Utifrån de förutsättningar som finns och utifrån vår vision så vill vi satsa på två maximerade och riktigt innehållsrika dagar istället för tre dagar på en lägre växel. Vår förhoppning är att festivalen ska leva vidare i många år framåt, därmed måste vi hitta lämpliga vägar att gå för att Trästock ska vara en glädjefylld höjdpunkt på sommaren för besökarna och en utvecklande och personlighetsstärkande upplevelse för alla medlemmar, säger medieansvarig Ludwig Eriksson.

Mer information: trastockfestivalen.se

Fler event

Annons