Annons

Allsångskonsert – Närproducerat

Datum: 26 april 2014 Plats: Anderstorpssalen Börjar: 19.00

Varkonsert

Info om eventet:

I årets vårkonsert kommer Skellefteå Symfoniorkester i samarbete med Bengt Öhman och flera gäster att bjuda på ett varierande program i Allsångens tecken. Som publik kommer du att få sjunga med i välkända sånger av t.ex. Tomas Ledin, Evert Taube  och ett schlagermedley m.m.. Du kommer även få chansen att bara få lyssna till de duktiga gästerna i solonummer.

DIRIGENT Jonas Nyström

Jonas är musikteoripedagog vid Mellansels Folkhögskola och uppskattad tonsättare, arrangör och dirigent. Han är har gästat orkestern och Skellefteå många gånger tidigare. Hans fina arrangemang och inspirerande ledning gör honom uppskattad av både publik och orkester.

ALLSÅNGSLEDARE Bengt Öhman

Bengt Öhman, är bosatt i Skellefteå och är välkänd hos innevånarna i Schtaan. Han har glatt Skellefteborna i många år genom sin medverkan in bl.a. Lövångersrevyn och Bröderna Henrys.  Vem minns inte n’ Anders med sina ”schiippss”? Han jobbar även med reklam och ses ibland på tv. Ikväll är han konferencier och allsångsledare. Vi kan lova många skratt och värme från denne mångfacetterade underhållare.

SOLISTER
Erik Hedman,
Isabell Lindfors,
Sofia Olin Lundmark,
Hanna Stenlund,
Lotta Gustafsson,
Johanna ”Jojje” Öhman

Alla våra solister kommer att kommer att  bjuda på en varierande repertoar med allt ifrån musikal till visor.

Fler event

Annons