Annons
Annons

Svårt att stava, lätt att laga!

Annons MOBILE TOP

Jag passar på att tacka Angela ingen för gästbloggandet och framför allt för att du ville dela med dig av din goooda Pumpasoppa! Tack vännen!

En rätt som känns aktuell på hösten är också grytor av olika slag.

Boeuf Bourguinon är hur gott som helst.

Jag gjorde Per Morbergs recepet ur hans fantastiska kokbok och det var precis hur gott som helst! Sen att det dessutom är till många gör bara saken bättre. Blir det över nåt är det bara ännu godare dagen efter då smakerna om möjligt känns ännu mer fylliga.

Boeuf Bourguinon

Hans recept på nätet hittar du HÄR.

Hans recept i kokboken skiljer sig lite men inte alls så det gör nån stor skillnad i smaken. Det är 2 morötter i bland annat som jag inte skulle vilja vara utan.

Servera med potatispuré, ris eller bara en sallad och gott bröd.

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons