Annons
Annons

Vågen och måttbandet del 1

Annons MOBILE TOP

Följande har hänt på 10 dagar (eller egentligen 9, eftersom dag 10 är idag)
Nu är det centimetrar som är mest intressant.
Det var spännande att kolla resultat i morse och jag var livrädd att det inte skulle vara nån skillnad alls!
Jag menar, en dryg vecka…hur mycket hinner hända? Förbränningen har just kommit igång och kroppen har väl just så pass fattat vad som är på gång.

Dag 10
vikt: -1 kg
midja: -1 cm
byst: -4 cm
under byst: -3,5 cm
stuss: -4 cm
lår: -2 cm
överarm: -1 cm
vilopulsen glömde jag kolla innan jag klev upp så det gör jag imorgon.

Jag är nöjd med resultaten idag!
Och nu ska jag iväg och köra dagens pass. Motiverad!

Det här äter vi ofta.
Tur det är gott. Hälsosamt också!
Tomatdipen passar till kött, fisk och kyckling. Riktigt god blev den!

20120708-201957.jpg

Grillad kycklingfilé med quinoa och tomatdip

25 g okokt quinoa ( koka mer och ha i kylen)
gurka
körsbärstomater
salladslök
örtsalt
citron

120 g rå kycklingfilé/port
1 pressad citron
en näve örter
salt
svartpeppar
5 gröna oliver

Tomatdip:
2 dl kvarg 0,5%
4 soltorkade tomater
basilika
salt
aji eller chiliflakes

(100 g grillad kyckling med quinoasallad ger ca 300 kcal per portion)

Marinera kycklingen, gärna över natten, med pressad citron, hackade örter, salt och svartpeppar.
Grilla.
Koka quinoa enligt anvisning på paketet och skär grönsakerna som du vill ha dem.
Blanda med den färdiga quinoan och pressa över lite citron och örtsalt.
Gör tomatdipen.
Hacka soltorkade tomater och basilika grovt.
Lägg i kvarg lite salt och chili och mixa så slätt du vill ha det.
Ät!
~

Annons
Annons
Annons
Annons