Annons
Sponsrad artikel
  • Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.
  • Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.
  • Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.
  • Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.
  • Här ser vi området i Skelleftehamn där husen ska byggas.

Äntligen! Första huset på plats för unikt boendekoncept i Skellefteå • ”Är bara början på vår satsning”

ANNONS Mobilahus.se i Sverige AB har sedan många år tillbaka utvecklat en hybrid på bostadsmarknaden. Nu rullas konceptet ut på marknaden och Skellefteå är tredje staden efter Kiruna och Västerås där hus redan är uppställda.

Ett arktiektritat premiumboende med samma egenskaper som permanenta bostäder som produceras i Sverige. Check i boxen på energi och miljö och cirkulär användning. Husen och lägenheterna kan alltså ställas upp tillfälligt eller permanent.

De första modulhusen kommer att uppföras i Skelleftehamn med bra kommunikationer och närhet till Northvolts batterifabrik i Skellefteå.

Husen är mindre enplanshus med 3 sovrum och kombinerat kök/vardagsrum eller 2 sovrum och bastu. Altan som uteplats och parkering med möjlighet till el-bils laddning. Gångavstånd till buss och annan service i Skelleftehamn.

Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.

Vi har en ”perfect match” med Skellefteå och den efterfrågan som finns.

Tomterna ligger i ett lugnt område med närhet till naturen och havet. Konceptet bygger på småskaligt ej volymboende och på att lägenheterna och husen skall smälta in i övrig bebyggelse.

Peter Thornéus, grundare och ägare för Mobilahus.se i Sverige AB:

– Vi är glada och stolta över att ta detta steg i Skellefteå. Vi har en ”perfect match” med Skellefteå och den efterfrågan som finns, det som behövs är riktiga bostäder och dom behövs snabbt!  Här kan vi bidra med vår snabbhet och etableringsmodell.

Här ser vi området i Skelleftehamn där husen ska byggas.

Det finns nog med rumsboenden i Skellefteå och problemet med att företag köper upp och hyr en stor del alla hus och lägenheter på marknaden både trissar upp och skapar ett vakum på bostadsmarknaden. Företagen behöver kunna erbjuda ett bra boende till sin personal för att kunna vara konkurrenskraftiga och säkra sina rekryteringar och produktion.

– Detta är bara början på vår satsning i Skellefteå, vi ser redan flera potentiella områden där vårt våra lägenheter och hus kan etableras och göra verklig skillnad, säger Peter Thorneus.

Första etappen med 8 hus av totalt 19 är inflyttningsklart redan innan jul i år:

Mobilahus.se är glada att meddela att vi håller en stark och optimistisk tidsplan för vårt projekt i Skellefteå. Tack vare vår effektiva byggprocess förväntas etapp 1 av bygget som startas nu i september vara färdigställt och inflyttningsklart redan innan jul.

Detta är bara början på vår satsning i Skellefteå.

Vårt arkitektritade modulbaserade boendekoncept, som kombinerar hög kvalitet med snabb och smidig produktion, gör det möjligt för oss att leverera dessa premiumbostäder snabbare än traditionella byggmetoder. Denna snabba leverans innebär att vi kan möta den ökade efterfrågan på bostäder i Skellefteå på ett effektivt sätt, utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller hållbarhet.

Vi ser med tillförsikt fram emot att välkomna de första hyresgästerna till sina nya hem redan innan årets slut. Detta är ett tydligt bevis på att vår vision om att erbjuda innovativa och högkvalitativa bostadslösningar är genomförbara på kort tid.

Ljust, funktionellt och smakfullt sätter orden på företagets vision.

Letar ditt företag boende? Ni kan teckna hyreskontrakt redan idag!

Vårt koncept är unikt, flexibelt och alltid med högt fokus på boendekänslan. Du hittar många sätt att dra nytta av alla positiva egenskaper mobilahus.se erbjuder såsom snabbheten, flexibiliteten samt unika finansieringar.

Vi erbjuder även lösningar för stat och kommun och besöksnäringen.

Jörgen Munter
SKELLEFTEÅ / REGION NORTH

jorgen@mobilahus.se
+46 70 173 37 88

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från MobilaHus.se
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons