Annons
Trion i Quick Style ska bjuda på ett hip-hop-influerat framträdande i Sara kulturhus den 27 september, samma datum som Kulturnatta anordnas i centrum. Foto: Pressbild

Dans på Sara kulturhus till hösten – som trions enda stopp i Sverige

NÖJE Sara kulturhus breddar hösten utbud. Den internationella dansgruppen Quick Style gör ett unikt besök i Skellefteå.

Annons

Sedan starten 2006 har den Oslobaserade danstrion bland annat vunnit en rad mästerskap och priser, det norska tv-programmet ”Norske Talenter” 2009 och skrivit artistkontrakt med Sony Music.

I dag är Suleman Malik, Bilal Malik och Nasir Sirikhan i Quick Style stora i sociala medier och har en internationell karriär, med turnéer i exempelvis Asien där gruppen samarbetar med ett koreanskt bolag för att skapa koreografi till K-pop-industrin.

Annons

Den 27 september tar de sin hip-hop-influerade dansshow till Skellefteå, hälsar Sara kulturhus i ett pressmeddelande, och att det blir det deras enda stopp i Sverige.

– Vi är enormt glada att kunna erbjuda vår publik en dansshow som inte liknar något vi sett tidigare, säger programchef Sofia Andersson Lundberg.

Framträdandet sammanfaller med Kulturnatta som kommer att hållas samma datum, ett nytt evenemang med en rad kulturupplevelser i Skellefteå centrum.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons